Μήτρες

Βιομηχανία με υψηλές δυνατότητες στον τομέα κατασκευής Μητρών

Η “ΒΙΟΜΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ” εκτός από την υψηλή παραγωγική και εμπορική της δραστηριότητα, έχει επίσης αναπτυχθεί στον τομέα κατασκευής μητρών για οποιαδήποτε χρήση. Διαθέτοντας ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα και πιο σύγχρονα μηχανουργεία στην Ελλάδα, και στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της στην κατασκευή μητρών, έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει οποιοδήποτε προϊόν με την τεχνοτροπία έκχυσης πλαστικών.

Στην υψηλή της δυναμικότητα σ’αυτόν τον κλάδο συνεισφέρει και ο μηχανολογικός εξοπλισμός που διαθέτει, με ολοκληρωμένα κέντρια κατεργασίας και τόρνους CNC, τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα κατεργασίας μετάλλων χωρίς περιορισμό βάρους και διαστάσεων. Επίσης το πρόγραμμα CAM/CAM IDEAS MASTER SERIES με το οποίο είναι εφοδιασμένη, της επιτρέπει να σχεδιάσει οποιαδήποτε επιθυμητή μορφή και στη συνέχεια να δημιουργήσει και τον ανίστοιχο κώδικα για την κατεργασία των μετάλλων στα παραπάνω CNC μηχανήματα.

Με όλα αυτά μπορεί και επιτυγχάνει μεγάλη ακρίβεια, έχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ευελιξία, ώστε να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.